دانلود رایگان وی اس تی IK Multimedia Miroslav Philharmonik 2 با لینک مستقیم

فروش وی اس تی


در این پست در خدمت شما کاربران سایت vst ساز هستیم با جدیدترین نسخه و ورژن این  وی اس تی  IK Multimedia Miroslav Philharmonik 2

   IK Multimedia Miroslav Philharmonik 2 یتوانید از این پست و در ادامه ی مطلب به همراه تماشای دموی تصویری آن از سایت وی اس تی ساز بزرگترین و تنها سایت دانلود رایگان وی اس تی در ایران با لینک مستقیم رایگان و مجانی دانلود نمایید .

در ادامه ی مطلب با دانلود رایگان وی اس تی سازهای ارکسترال و آکوستیک IK Multimedia Miroslav Philharmonik 2 با لینک مستقیم ، میهمان وی اس تی ساز باشید.

وی اس تی حرفه ای ساز های ارکسترال متشکل است از انواع ویالون ، ساز های بادی ، ساز های زهی ، برنجی ، پرکاشن درام و… بسیار طبیعی و با کیفیت از کمپانی نام آشنای IK MULTIMEDIA که در خدمت شما عزیزان قرار خواهد گرفت .

این وی اس تی به دلیل خوش صدا بودن و کاربرد زیادی که دارد ، از محبوبیت بالایی برخوردار است و از برترین و با کیفیت ترین vst های حال حاضر محسوب می گردد.

Miroslav Philharmonik از زیباترین وی اس تی های موجود ویولن و … در زمینه ی اهنگسازی است.

یکی از ویژگیهای وی اس تی Miroslav Philharmonik این است که روی برنامه های آهنگسازی نصب میشود و احتیاجی به kontakt ندارد .

دانلود رایگان وی اس تی IK Multimedia Miroslav Philharmonik 2 با لینک مستقیم

Strings that soar, woodwinds that dance, brass that commands and a full symphony orchestra of sounds at your fingertips — all expertly performed with musical articulations for real music played by real musicians. From flowing legatos to animated pizzicatos, from aggressive spiccatos to elegant staccatos, from the most subtle pianissimo to the most triumphant fortissimo and more, Miroslav Philharmonik 2 is a sweeping vision from a master artist embodied in a new virtual instrument that brings the orchestra to life. It’s not enough to just have good recordings of classical instruments. For a true symphonic experience, you need instruments performed by the absolute best musicians articulated in just the right way directed by a producer and conductor who knows the fine art of making living, breathing samples. Miroslav Vitous pioneered the concept of a complete symphonic sample library for real composers, and now he has taken it to the next level.
Miroslav Philharmonik 2 is feeling. And it’s feeling that you can’t get with other orchestral collections. Musicians familiar with Mirsolav Vitous’ groundbreaking original library know what we’re talking about. But if you’ve never used Miroslav Philharmonik before, let’s paint a picture in your mind of the particular kind of feeling that its instruments can conjure: It’s the tension and mystery filling your love story set in the French Riviera with delicate tragedy. It’s the punctuation and swelling background of passion in your next tear-jerking R&B ballad. It’s that added dash of symphonic brilliance that turns your goth-metal anthem into the kind of cathartic experience that tops charts.

دانلود رایگان وی اس تی IK Multimedia Miroslav Philharmonik 2 با لینک مستقیم

Miroslav Philharmonik 2 is all of these things and more. And it’s only possible because of its truly unique sound set. Unlike other libraries, its samples and sounds don’t just recreate dry instruments. Instead, Mirsolav Philharmonik 2 turns you into a master conductor in control of a full symphony orchestra staffed by living, breathing human beings. So when you call on an instrument to play, you won’t just hear a note — you’ll hear all the passion, pain, joy, suffering and excitement of the musician playing that note. And you’ll get it immediately (no processing required).

And that’s why Miroslav Philharmonik 2 is such a revolutionary orchestral collection. It’s a sweeping vision — in the form of an elegant and easy-to-use software workstation — from a master musician that gives you immediate access to a cathartic depth and fluidity of human musical expression that’s never before been heard in a software sample collection.
Made in collaboration with legendary jazz bassist and sampling visionary, Miroslav Vitous, Miroslav Philharmonik 2 gives you a over 58GB sound library with over 2,700 instruments sampled in glorious high-definition audio. Every instrument fits — they are made to play together and made to stand alone. There are delicate strings, colorful woodwinds and majestic brass as well as brand new concert grand piano, harpsichord, orchestral chimes, marimba, vibraphone and glockenspiel sounds plus enhanced versions of the instruments in the original library.

دانلود رایگان وی اس تی IK Multimedia Miroslav Philharmonik 2 با لینک مستقیم

Each of its instruments features multiple musical articulations played by real musicians with the kind of “live” feeling that only a master conductor can provoke. From flowing legatos to animated pizzicatos, from aggressive spiccatos to elegant staccatosدانلود رایگان وی اس تی IK Multimedia Miroslav Philharmonik 2 با لینک مستقیم

در ادامه لینک رایگان ، از این وی اس تی   را به همراه دمویی از آن در اختیار دوستان میگذاریم ، در خدمت شما دوستداران موسیقی هستیم و از همراهی و نگاههای مهربان شما عزیزان سپاسگزاریم .

با گروه VST ساز همراه باشید .

فروش وی اس تی



  • حجم فایل: 31 گیگابایت
  • رمز فایل: www.vstsaz.ir
  • پسورد فایل جهت اکسترکت : www.vstsaz.ir
  • منبع: vst ساز


    صفر تا صد آموزش فارسی کیوبیس پک 1
    صفر تا صد آموزش فارسی کیوبیس پک 2

    آموزش فارسی صفر تا صد مسترینگ با پلاگینهای waves

    فروش وی اس تی

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

11 پاسخ به “دانلود رایگان وی اس تی IK Multimedia Miroslav Philharmonik 2 با لینک مستقیم”

  1. محمد رضا گفت:

    با تشکر از شما . ایا نسخه کامل که حجم 30 گیگ دارد قرار دادره خواهد شد ؟

  2. حسن گفت:

    لطفا پارت ها زیر 7 گیگ باشن .

  3. مصطفی گفت:

    سلام،ظاهرا هنوز در حال اپلوده،ببخشید فرق نسخه ی کاملش با نسخه ی کم حجمش چیه،نسخه ی کم حجمش شامل چه سازایی میشه پ اگه پاسخگوی نیازای ماست دیگه ججم نت حدر ندیم،ممنون از زحمتتون…

  4. حسین گفت:

    سلام خسته نباشید …اگه ممکنه چند پارت قرار بدید تک پارت هم زمان میبره و هم احتمال خطا در اکسترکت کردن به وجود میاد باتشکر فراوان از زحمات شما …

  5. taha گفت:

    کی میشه دانلود کرد یک هفته گذشت

  6. ali.jahani@yahoo.com گفت:

    یک هفته ای شده نوشتید بزودی ..

  7. فرحان گفت:

    سلام ممنون از سایت عایتون اگه مقدور هست بانک

    8dio lacrimosa epic choir

    و یکی از کاملترین اموزش های پیانو دنیا رو که پایین میذارم و بذارید ممنون


  8. کورش گفت:

    سلام . میخواستم بدونم کی آپ میشه اگه خیلی طول میکشه امکانش هست هارد بدیم شما زحمتشو بکشید .

  9. reza گفت:

    سلام و عرض خسته نباشید
    آقا من دانلود کردم ولی فایل dyn-mpi1.r22 خرابه و همشون به درستی اکسترکت میشن به جز همسن فایل ، میشه فقط همین فایلو جداگانه بزارید یا برام بفرستید
    اونایی که قبلا دانلود کردن همه این مشکلو دارن

  10. کیان گفت:

    جناب نزدیک به 1 ماه میشه که گفتین آپلود میکنید…پس چی شد؟

پاسخ دهید